Hundar sökes

Foto Rosis Qvick


 Här kan du som letar efter en ny bästa vän skicka in till webmaster@isfsidan.se och skriva en rad om dig själv och vad du letar efter. Valp eller vuxen hund, vart du bor, hur din familjesituation ser ut och vad du tänkt ha din hund till (utställning, jakt eller bara en familjehund) och kontakt information.

 

För övrigt gäller samma regler som vid all försäljning av hundar - det ska vara SKKs köpeavtal, veterinärbesiktningsintyg och naturligtvis ett registreringsbevis på hunden, utfärdat av SKK. Och ISF förmedlar enbart önskemålet och ansvarar inte för försäljningen.

Ny familjemedlem sökes

 

Vi söker en ny familjemedlem, då vår bästa vän har gått bort i sjukdom och ålder. Det har gått ett år och jag inser att jag inte kan vara ut en setter.Jag har haft hundar hela mitt liv, har hunnit med 2 settrar.

Vi tänker oss i fösta hand en tik. Vi bor i villa på lander i Dalarna Mora, vi är en aktiv fam som sportar och är ute i naturen. Vi är nu redo för en ny livskamrat. Hör gärna av er till

sofia.roos@dalaflyget.se

Med vänlig hälsning/Kind Regards,
 sofia
AB Dalaflyget
Mora Siljan Flygplats
792 91  MORA
Tel: +46 (0)250 301 75
Fax: +46 (0)250 59 35 25

 

Bästa Vän sökes

Hej jag heter Olivia och är 13 år. Är omplacerad men vill ha en egen hund, och jag bor bra och är pigg och glad och social tjej. Jag har 2 katter, nakenkatter, men dom ska flyttas till någon annan fosterfamilj, Jag vill ha en hund för jag trivs bättre med en hund och jag har inte så mycket pengar så undrar om jag får ta emot en hund som beböver ett bra hem för en symbolisk summa.?. Hos mig kommer den trivas och hålla sin motion, och leka sova äta och allt som en hund ska göra och som den behöver.  Hoppas att jag kan få en hund som inte har ett hem och som behöver mig lika mycket som jag behöver den  <3 

Tack på förhand 

Mvh

Olivia Rinhold  oliviareinhold244@gmail.com