Rubrik

Det här är en paragraf. Klicka här för att lägga till din egen text och redigera paragrafen. Det här är rätt ställe att skriva lite mera om dig själv och introducera webbsidan för dina besökare.

 • Dogs first aid course

  Genom att ta denna "kurs" får dukompetens, kunskap och resuser för att kunna skydda din valp i det verkliga livet. Du får lära dig hur man utför djur-HLR, hur du gör när hunden kvävs, har blivit förgiftad, värmeslag, blödningar, bilolyckor och mycket mer..
  Gratis

 • Duktig hund

  Duktig hund! är SKK's app med träningstips för alla hundägare. Appen består av över 30 filmer med tränings- och aktiveringstips.Tack vare att filmerna är uppdelade i tre olika avsnitt; valpträning, vardagslydnad och aktivering, är det enkelt att hitta de övningar som är mest intressanta för just dig och din hund.
  Övningarna illustreras i korta filmer med instruktioner som är lätta att följa. All träning bygger på positiv förstärkning – det ska vara roligt att träna hund!
  119kr

 • FirstVet

  FirstVet är en digital veterinärklinik som låter dig träffa veterinärer och specialister direkt i din dator, mobil eller surfplatta. Genom tjänsten kommer du enkelt i kontakt med oss för enklare undersökningar och rådgivning. Om du behöver ytterligare vård remitterar vi dig till rätt veterinär direkt, genom vårt rikstäckande och oberoende remissnätverk.
  Gratis

 • Agria

  Agria Djurförsäkrings applikation för Android gör ditt djurliv tryggare. Här får du tips och råd om ditt djur skadar sig och appen gör det enkelt att hitta en klinik i din närhet. Djurguiden innehåller det mesta du kan tänkas behöva som djurägare med allt från namnförslag på djur till försäkring.
  Gratis

 • Dog Walk

  Spåra de dagliga promenader med din älskade hund! Spara rutten, avståndet och varaktigheten av varje promenad för att se all motion valpen får varje dag. Ta bilder av dina promenader och dela dina stora upplevelser med vänner och familj. Du kan också logga där valpen kissade eller bajsade. Baserat på kissa-markörerna kan du se var din hund går oftast potta :).
  Dog Walk App är ett bra sätt att skapa bestående minnen! Också en stor hjälp om du är dagmatte eller är hundvakt och vill spela in aktiviteter för ägaren eller gå på de ställen hunden är van vid att gå.
  Gratis

 • Hund: hundens hälsa nyheter

  Hund: hundens hälsa nyheter

  En av dina bästa vänner är en hund? Har du en hund, två hundar eller är ditt hus fullt av hundar? Så du är en älskare av de fyrbenta då är absolut denna app för dig!

  Om du vill bli informerad med nyheter och tips om hundar och hundhälsa, ladda ner programmet Hund: hundens hälsa, för att få nyheter som kommer att hjälpa dig att ta hand om hälsan hos din hund och bättre förstå din hunds beteende.
  Gratis