Skånes LO: Ursula Wilby ursula.wilby@telia.com 

 

 

Forna träffar

Den här sommaren lär knappast gå till historien som en av de varmaste och soligaste i Skåne. Men träffen i Ängelholm den tjugoförsta maj utgjorde ett lysande undantag. Då var det lite synd att enbart fyra settrar utnyttjade tillfället att bada i havet. Men hundarna hade trevligt…Om det sen gällde bad eller span på intressanta kaniner. Hovdala var också en mindre träff, eller nästintill den minsta träffen vi har haft. Enbart två hundar med ägare dök upp den artonde juni men även där tycktes solen skina! Grillträffen i min hage den tjugotredje juli blev lite mera välbesökt med fjorton hundar och tillhörande ägare. Men där kändes solen rätt fjärran…Däremot var vädret helt perfekt för våra hundar och regnet hade i alla fall vett nog att vänta tills alla var på väg hemåt! Grillning i vanlig ordning och springglada hundar med mindre springglada ägare.

Nästa träff blev den tjugosjunde augusti och då hade vi bokat Hylteberga Hundrastgård. Mer om det berättar jag vid ett senare tillfälle.
Nu håller vi tummarna för att det blir vettigt hundväder…lite lagom så där resten av hösten. Och helt utan regn vid nästa träff. 

Håll utkik här för nytt datum...

Mvh Ursula Wilby