Ledare och lite annat smått och gott

Foto Margareta Hällqvist

Hej alla Setter-älskare. 

På den här sidan kommer jag att lägga ut ledare från tidningen, längst ner på sidan, efter att tidningen kommit ut. Jag kommer även att skriva här om jag har saker jag behöver förmedla till er innan tidningen kommer ut. 

Tänkte att jag skulle ta en snabb presentation av mig för er som är nya. Jag heter Åsa Almquist och har min 3dje röding och vi bor i Västerås. Hon heter Trasan och är 3 år och är mitt hjärta och allt. Jag och Trasan älskar att vara i skogen, om det är för att gå en promenad, plocka svamp (hon är numera en kantarellhund) eller för att leta reda på en blodig hov eller en människa, spelar ingen roll. Så länge hon/vi får vara i skogen så är vi nöjda. Om dagarna så följer hon med mig till jobbet där hon hjälper mig att försöka hjälpa unga män ur sina missbruk. Och det är underbart att få ha henne med på jobbet och inte behöva lämna bort henne hela dagarna. Hon gör även ett fantastiskt jobb med grabbarna. Man märker stor skillnad på dom när hon är med, dom blir gladare och även de tuffaste grabbarna kan sitta och kela med henne i ett hörn. 

Min mamma är annars min hundvakt oftast och hon och hennes man älskar henne lika mycket som jag. Trasan är deras 3dje barnbarn och dom skämmer bort henne som tusan, det ska gudarna veta. Och dom är även Trasans hejarklack när vi är på utställning eller jagar klövar i skogen. 

Det var lite om mig... Ser fram emot era tips och er kritik om vår nya hemsida som ni kan framföra i vår Gästbok

Tills vi hörs igen

Tjingeling

Ledare

Foto Camilla Östman Kennel Coppers, Ethelreds Dalwhinnie. Ordförandes "Trasan"

Ledare i nr 2